Blogger Templates
I'M MISS NAWAL AMIRA . THANKS FOR COMING YA AND HAVE FUN. THANKS FOLLOW :))


Thursday, 12 January 2012

untuk awak sayang

Awak ? siapa awak à awak la MOHD FADZLEE J
Awak nak tahu, selama kite kenal ni dari mula-mula sampai la sekarang saya rasa BAHAGIA SANGAT tapii kadang-kadang saya ada juga terasa hati dengan awak, saya rasa awak pun macam tu kan J
Awak nak tahu b? saya harap sangat awak dapat jadi | PROTECTER | saya selamanya, saya nak sangat ni jadi kenyataan ( insyaallah ), saya nak sangat awak jadi pembimbing saya, jadi penasihat saya, jadi teman saya, jadi kawan saya, jadi kekasih saya, jadi pendengar segala yang ada dalam isi hati saya , semuanya saya nak awak ada dekat sisi saya J awak selalu jadi the best untuk saya tapii saya ?
Saya tak penah jadi the best untuk awak , banyak sangat kekurangan saya dibandingkan dengan awak.. Saya tahu saya selalu marah2 awak, tapii if awak nak tahu kenapa saya macam tu , SEBAB SAYA SAYANG KAN AWAK ! SAYANG SANGAT2 DEKAT AWAK !!  Pastu saya selalu membebel2 dekat awak tapii sebab SAYA NAK AWAK SEMAKIN HARI SEMAKIN JADI PALING THE BEST UNTUK SAYA ..
Awak nak tahu b? even saya bahagia pun ada terselit juga rasa takut dengan hubungan kite. Tahu kenapa? Sebab saya takut awak kan hilang dari hidup saya, awak tak ada dekat sisi saya, awak dah jauh dengan saya, awak dah tak ada depan mata saya lagi.. itu b , itu yang saya takut sangat.. tapii { tak semua apa yang kita rancang akan menjadi betul tak } tapii saya tahu if jadi pape dengan kite awak boleh dapat yang lagi baik dari saya kan..
Awak, saya sayang awak sangat ! Kadang-kadang if saya curiga dengan awak saya tak tahu nak buat macam mana sebab saya takut nanti kalau saya Tanya boleh buat kita gadoh, saya tak nak macam tu, sebab saya tak suka if saya gadoh dengan awak !  {sometime berdiam itu lebih baik daripada berkata-kata }
Saya cuba untuk selalu thing positive tentang awak, but sometime saya tak boleh b ! im so sorry dear bukan sengaja berfikir macam tu.. and sorry sangat tentang apa yang saya penah buat dekat awak sayang. And last I hope you happy with me J then I want you know I LOVE YOU SO MUCH..

0 comments:

To Use A Smiley In Your Comment, Simply Add The Characters Beside Your Choosen Smiley To The Comment: :)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =)) Grab tutorial here

Post a Comment